خبر مهم مجلس درباره کالابرگ الکترونیکی/ آخرین تصمیم درباره رقم جدید کالابرگ ببینید | همسر شهید حسین رمضانی در اعتراض به هشتگ «نه به اعدام»: قاتل در آخرین ثانیه به چشمان همسرم نگاه کرد و بنزین ریخت فوری / تعطیلی ادارات خوزستان در چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + جزئیات کامل دورکاری و ساعت کاری جدید نیرو‌های شرکتی در انتظار تصمیم نهایی؛ جلسه مشترک مجلس و مجمع چه نتایجی داشت؟ جزئیات درگیری مسلحانه در خوزستان/ شهادت سومین مأمور در شادگان؛ شمار شهدا به سه نفر رسید محمدباقر قالیباف: شب شهادت رهبری چه گذشت؟ / روایت تصمیم‌گیری در ساعات حساس + فیلم جزئیات بمباران قشم با بمب یک تنی آمریکا؛ افشای نیویورک تایمز از حمله به منطقه مسکونی + تصاویر سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند

جانشین فرمانده کل سپاه: تحول ایجاد شده در قوه قضاییه بسیار عالی و مثبت است

جانشین فرمانده کل سپاه: تحول ایجاد شده در قوه قضاییه بسیار عالی و مثبت است جانشین فرمانده کل سپاه با بیان اینکه قوه قضاییه مامن انقلاب، نظام و مردم است چون تجلی‌بخش یکسری از وعده‌های خدا مثل عدالت است، گفت: تحول ایجاد شده در قوه قضاییه بسیار عالی و مثبت است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۲ - ۰۴ آذر ۱۳۹۸ - 2019 November 25
کد خبر: ۲۸۸۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار «علی فدوی»  گفت: قوه قضاییه مأمن انقلاب، نظام و مردم است چون تجلی‌بخش یکسری از وعده‌های خدا مثل عدالت است. تحول ایجاد شده در قوه قضاییه بسیار عالی و مثبت است.

 

جانشین فرمانده کل سپاه با بیان اینکه تلقی همه مردم این است که رویکرد «عدالت‌طلبانه» رویکرد اصلی قوه قصاییه در دوران فعلی است، عنوان کرد: قوه قضاییه رویکرد عدالت‌طلبی خود را باید با قوت و استحکام ادامه دهد و بداند که خدا خودش ضامن موفقیت او خواهد بود.

 

وی با بیان اینکه برخلاف آنچه که برخی‌ها القا می‌کنند، اصلا برخوردهای دستگاه قضا جناحی نیست، افزود: این حرف‌ها را آنها که موافق روال الهی نبودند، از زمان حضرت آدم ابوالبشر هم می‌زدند. اصلا نباید به این صحبت‌ها توجه کرد.


سردار فدوی در پایان گفت: اولا آقای رئیسی باید از خودش مطمئن باشد که الحمدلله هست و دوما باید مطمئن باشد که سمت و سوی فعلی قوه قضاییه همان سمت و سویی است که وظیفه و ماموریت اصلی قوه قضاییه است.

منبع: میزان

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار